Acasa / Travel / Suflet călător. Drumuri. Experiențe

Suflet călător. Drumuri. Experiențe

travel

Recunosc, episoadele în care voi relata despre călatoriile întreprinse duc mai mult spre impresii personale și mai puțin spre o rubrică de travel profesionistă. In fond, pentru informare strictă este plin internetul de rezervări online și agenții de turism.
Scopul meu este a oferi o mică imagine despre ce am putea face cu timpul nostru liber, pentru dezvoltarea interioară și pentru a rupe plictisul de zi cu zi cu mici escapade de vis virtual și cu triggeri care ne pot umple viața cu aventura. Motivele sunt diverse, în funcție de context și de nevoile intrinseci ale fiecăruia – de la a ne simți mai liberi, mai experimentați, de a fi la modă, de a ne descoperi și a ne distra sau pur și simplu pentru amintiri frumoase și povești captivante.
Fiecare dintre noi este inspirat de cineva care prin exemplele împărtășite sau pasiunea investită în activitățile sale contribuie la dezvoltarea unor concepte, valori, idei. Și ca într-o mandala fiecare dorește să transmită mai departe acumulările sale. Astfel văzute lucrurile, observi că importanța profitului ține de calitatea investiției și nu neapărat de cantitatea de capital depusă.
La rândul meu am apreciat de fiecare dată postările unor experți în domeniu (Răzvan Pascu, Imperator) pentru a avea o documentare facilă și cu savoare. Nu tind la a fi un bun povestitor, însă sper să vă fie utile sfaturile mele cu privire la obiective de interes, transport, buget tips, aspecte de istorie și cultură și atmosferă specială.

Check Also

Experiențe – Rafting Time

După cum începusem a vă spune în precedentul post, scopul este de a vă relata …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *